Rólam 

Az első szakmám lévén sokáig a kereskedelemben dolgoztam. A ranglétrát megmászva az eladó munkakörtől a vállalkozóig.
2007-ben egy kis orvosi bakinak köszönhetően a természetes terápiák, készítmények felé terelődött az érdeklődésem, Így ismerkedtem meg Az Ökonettel és a Calivitával  ahol nagyon sok pozitív embert és az egészség megőrzésének fontosságát ismertem meg, illetve hasznos képzéseken vettem részt.
A természetes terápiák után kutatva elkezdtem foglalkozni a masszázs világával. 2015 ben végeztem el A gyógy és sportmasszőri OKJ-s képzést és azóta is fejlesztem magam. 2018-ben lettem KoroKan terapeuta.
Most végre azt tehetem amit szeretek.
Számomra az egészséges és elégedett vendég a legjobb "reklám" ezért munkámat mindig elhivatottan a szakma irányelveit szem előtt tartva végzem, aminek eredményének köszönhetően sikerül a folyamatos fejlődés és fejlesztés, aminek Ön is részese lehet amennyiben megtisztel bizalmával. Célomul tűztem ki a masszázs előnyeinek minél szélesebb körű megismertetését annak hasznosságát és a prevenciót. Szeretném, ha tudatosulna az emberekben hogy a masszázs nem luxus, más kevésbé hasznos dologra is elköltenek annyit amennyiért ha csak havonta egyszer megjelennek egy kezelésen már sokat tettek az egészségükért. 

Az oldalt üzemelteti Pernekiné Kocsis Emese és Kocsisné Kati.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el